Åbningstider Find vej 74 61 73 32 Bliv kontaktet

IVECO Daily med Box/Lift

- Med 3,5 T anhængervægt

IVECO Daily med Box/Lift er en af vores bedst sælgende varebiler, hvilket skyldes, at den er bygget som en lastbil med en stabil chassisramme, der giver dig mulighed for at køre med tung last uden at miste kørekomfort. Motor og gearkasse er i perfekt harmoni – selv ved fuld belastning. Med en høj lasteevne for klassen og en lille vendediameter er IVECO Daily med Box/Lift blevet en favorit blandt vores kunder. 

Derudover får du 3,5 t anhængervægt, der giver dig uendelige muligheder for at laste og transportere ekstra meget. 

IVECO Daily med Box/Lift er udstyret med den nyeste teknologi – og du kan benytte et univers af opkoblede tjenester med IVECO intelligente Connectivity Box. Og med vores serviceløsning er du sikker på, at din varebil altid kan være på farten.

Book prøvetur

Kontakt en medarbejder

Lars Hansen

Indehaver/salg

Jeppe Jacobsen

Sælger

Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Fastlane

Box/Lift

Med IVECO Daily Fastlane rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Med IVECO Daily Forza rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet