Åbningstider Find vej 74 61 73 32 Brochure Bliv kontaktet

Reservedele

IVECO RESERVEDELE

På vores værksted bruger vi kun originale IVECO reservedele. Fordi de passer perfekt til din bil og kan monteres hurtigt, så du sparer penge. Fordi de er fremstillet af de bedste råvarer og gennemtestet, så de giver dig større sikkerhed i trafikken og holder meget længere. Og fordi de bliver leveret med en omfattende garanti, når de monteres af vores specialuddannede teknikere. Det handler om din tryghed og økonomi, så her er kompromisser strengt forbudt.

ORIGINALT TILBEHØR GIVER EKSTRA KØREGLÆDE

IVECO har et komplet sortiment af ekstraudstyr, der passer perfekt til din model og gør det let at tilføre ekstra sikkerhed, teknologi og komfort. Kom ind og se alle mulighederne.

✔︎ Kvalitet og driftssikkerhed certificeret af IVECO

✔︎ Kontrollerede processer og produktionsstandarder

✔︎ Hjælp og ekspertise fra et netværk af eksperter

✔︎ Forbedret gensalgsværdi

NYPRODUCEREDE ORIGINALE DELE ER NUMMER 1

Originale IVECO-dele monteret af vores teknikere er din virksomheds stærkeste medspiller i den daglige kamp for at holde maksimal produktivitet. Originale dele er din garanti for høj kvalitet og lang levetid, og alle dele kan leveres inden for 24 timer – og helt op til 10 år efter, at en IVECO-model er gået ud af produktion.

REMAN RESERVEDELE – GENBRUG SÅ GODT SOM NYT

Reman Parts er totalrenoverede, originale IVECO reservedele, der har gennemgået en avanceret proces, hvor alle slidte dele bliver skiftet ud og alle sunde dele genbruges. Det sparer råvarer og forurening. Og du sparer op til 30%, men får 100% samme garanti og tryghed som med en nyproduceret original-del.

NEXPRO BY IVECO HOLDER ÆLDRE HJUL GODT I GANG

NEXPRO reservedele er en ideel løsning, hvis du har en ældre IVECO, for her får du konkurrencedygtige priser og langsigtede besparelser uden at gå på kompromis med den kvalitet og service, du er vant til på vores værksted.

NEXPRO er certificeret af IVECO. Det er din garanti for, at driftssikkerheden og din IVECOs værdi bliver ved med at være i top.

Kontakt en medarbejder

Bjarne Christiansen

Reservedele

Bliv kontaktet