Åbningstider Find vej 74 61 73 32 Bliv kontaktet

Værksted

Velkommen til HLT Service med +45 dedikerede medarbejdere – en uformel tone og

en flad organisation med stor fokus på kunder og udførelse af opgave. Hertil kommer landsdelens bedste åbningstider: mandag til og med lørdag kl. 06.00-18.00. Samtidig giver vi mulighed for lånebiler.

Vi er medlem af Bosch Car Service og servicerer og reparerer alle bilmærker baseret på professionel diagnose og sund fornuft. Al arbejde udføres på grundlag af klare aftaler om reparationsforløbet.

Kontakt en medarbejder

Kurt Letting

Værkfører

Bo Lambach

Skadeafdelingen

Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe, lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en Iveco Daily Box & Lift model

- Fastlane

Køretøjerne er komplet med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Kassevogne tilbydes med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet